Virtualni spletni asistent

Izkušen, natančen in zanesljiv.

Kdo je virtualni spletni asistent?

Mnogo podjetij spoznava, kako pomembno je spletno mesto za njihovo poslovanje. Ko ste postavili spletno stran vašega podjetja - ste verjetno upali, da bo le-ta privabila čimveč obiskovalcev.

Vendar pa, minilo je več mesecev in pričeli ste se spraševati, zakaj več obiskovalcev ne stopi v kontakt z vami.

Pogosto se dogaja, da vas ljudje ne kontaktirajo, ker enostavno ne najdejo vaše strani. V kolikor pa statistika potrjuje, da jo ljudje redno obiskujejo, je morda problem v tem, da na vaši strani ne najdejo uporabnih informacij ali pa ne pridobijo zaupanja, da bi stopili v stik z vami.

Tukaj vam pomoč ponudi virtualni spletni asistent - izkušeni strokovnjak, ki dnevno spremlja novosti na svojem področju in zagotavlja pomoč pri raznoraznih spletnih storitvah. Natančen, zanesljiv in pozoren na najmanjše podrobnosti - bistvene kakovosti za nekoga, ki se ukvarja s spletom.

Obseg dela virtualnega spletnega asistenta

 • ažuriranje vsebine spletne strani
 • ažuriranje profilov na družabnih omrežjih
 • v primeru, da je spletno mesto katalog izdelkov ali trgovina, tudi osnovno urejanje slik, opisov in ostalih atributov izdelkov
 • interakcija z uporabniki na socialnih profilih: objavljanje novosti, potrjevanje prijateljstev, odgovarjanje na sporočila, brisanje spam objav, …
 • vzpostavitev beleženja statistike obiskanosti spletne strani, analiza in izdelava poročil
 • kreiranje socialnih profilov Facebook, Twitter, YouTube, vključno z njihovo grafično podobo
 • redni stik z naročnikom - komunikacija primarno poteka preko elektronske pošte ali Skype sporočil
 • izdelava virtualnih katalogov iz posredovanega materiala
 • kreiranje elektronskih predalov in pomoč pri namestitvi le-teh na računalniku
 • SEO optimizacija spletne strani: raziskava ključnih besed, uvrstitev le-teh v vsebino
 • registracija in skrb za podaljševanje spletne domene*
 • izdelava e-mail kampanj**
 • kreiranje Google AdWords kampanj za oglaševanje***
 • organizacija lektoriranja in prevodov vsebine v tuje jezike - angleški in nemški jezik, po potrebi tudi v ostale jezike****

* Strošek registracije/podaljševanja spletne domene se zaračuna po ceniku in je odvisen od končnice domene in časa podaljšanja.
** Za pošiljanje e-mail newsletterjev na večje število elektronskih predalov se uporablja profesionalni servis, ki skrbi, da so poslana sporočila tudi dejansko dostavljena prejemnikom. Strošek pošiljanja se tako zaračuna po ponudbi in je odvisen od števila prejemnikov prejemnikov.
*** Strošek oglaševanja na Google je odvisen od željenega časovnega obsega
**** Strošek prevoda v tuje jezike se zaračuna po ponudbi in je odvisen od obsega vsebine.

Kaj ni vključeno v delo virtualnega spletnega asistenta?

 • programiranje oz. posegi v kodo spletne strani, vsekakor pa lahko organizira in priskrbi ponudbo za zahtevani poseg
 • fizični obiski na lokaciji naročnika, saj delo poteka izključno elektronsko - obisk se izvede le v skrajnem primeru, da zaradi določenih dejavnikov, ostali kanali komunikacije niso izvedljivi, strošek poti pa se zaračuna po ceniku glede na oddaljenost naročnika

Ali potrebujem virtualnega spletnega asistenta?

Koliko je vreden vaš čas?

V kolikor ste strokovnjak za storitve na svojem področju, ki zaračunava svoje delo v opravljenih urah - potem boste po vsej verjetnosti znali na to vprašanje odgovoriti med spanjem.

Pogosto je presenetljiv podatek, koliko sposobnih poslovnežev zapravi ogromno časa za poskus učenja stvari, ki niso najbolj donosna poraba njihovega časa.

V največ primerih, z najemom virtualnega spletnega asistenta, ne prihranite le časa, temveč tudi denar.

(Ne pozabite: vedno lahko zaslužite še več denarja, nikoli pa se ne da povrniti izgubljenega časa!).

Ne pomnim koliko ur sem porabil za učenje HTML jezika, z namenom da bi lahko samostojno posodabljal spletno stran podjetja. Ker ni šlo za dnevno opravilo, sem vsakokrat, ko sem se želel nečesa lotiti, odprl knjigo na poglavju št. 1 in pričel znova. Odkar sodelujemo z virtualnim spletnim asistentom, se lahko osredotočim na svoje delo in posodobitve spletne strani prepustim strokovnjaku.

Po vsej verjetnosti ste se po kakšnem zaključenem projektu že kdaj vprašali "Ali smo ta čas res produktivno porabili"? Vsakdanje izkušnje nas pripeljejo do raznoraznih ugotovitev in kot se je že marsikdaj izkazalo, ljudje porabijo ure in ure časa za raziskovanje in iskanje raznoraznih rešitev. Nekateri jo na koncu ne najdejo, žal pa se tudi pri ostalih v večini primerov izkaže, da bi bilo stroškovno veliko bolj učinkovito, najeti nekoga, ki je to področje obvlada.

Pravijo, da je modrost sposobnost učenja iz napak drugih ljudi! Tudi na spletu to še kako drži.
Virtualni spletni asistent je vaša desna roka za spletne storitve. Zakaj bi se učili znanja, ki ga spletni asistent že obvlada in se lekcij naučili "zgrda".

Ste že poskušali narediti vse?

 • Ste na spletu porabili ure in ure, da bi se naučili kako poslati e-mail newsletter?
 • Ste dopustili, da je vsebina vaše spletne strani zastarela, saj je minilo že kar nekaj časa od zadnjih posodobitev, ne veste pa niti, kje bi začeli?
 • Če ste pripravljeni, da nekdo drug prevzame spletne stvari, medtem ko se vi osredotočate na rast vašega podjetja, kontaktirajte našega virtualnega spletnega asistenta in se dogovorite za časovni termin.

Prednosti

Prednosti najema virtualnega spletnega asistenta je veliko. In vse privedejo v rast in dobičkonosnost vašega poslovanja:

 • Z najemom spletnega asistenta, se lahko posvetite svojemu delu, ki ga najbolj obvladate.

 • Ni potrebe po dodatnem delovnem mestu, opremi, izobraževanju in ostalimi stvarmi (bolniške, dopusti, zavarovanje...), ki nastanejo pri zaposlovanju nove delovne sile.

 • Plačate le strošek za dejansko opravljeno delo.

 • Virtualni spletni asistent vam je na voljo tudi takrat, ko je vaša ekipa preobremenjena, pa naj bodo to le sezonski ali enkratni projekti.

 • S strokovnim znanjem in veliko izkušnjami delo opravi hitro in kvalitetno.

Naj bo vaš projekt naša naslednja obsedenost.

Pogovorimo se

Komaj čakamo, da se pogovorimo o vaših idejah, ciljih, potrebah in sanjah. Se že veselimo pogovora!

Kontaktirajte nas