Spletna trgovina Cekarcek.si

Spletna trgovina www.cekarcek.si je nastala iz ideje, da se razvijalci rešitve spletne trgovine tudi sami preizkusimo vlogi trgovca in s tem spoznamo še tisto drugo plat zgodbe, s katero imajo dnevno opravka naše stranke. Glavni cilj - seznaniti se s celotnim procesom prodaje, poiskati segmente, ki bi se jih dalo še poenostaviti in tako ustvariti učinkovito ogrodje spletne trgovine.

Jeseni 2009 smo razširili seznam naših dejavnosti in se na trgu predstavili z lastno spletno trgovino, ki vsekakor temelji na naši lastni rešitvi Cekarček z Vasco bazo v ozadju.

Že v samem štartu smo doživeli zares nepričakovan odziv in tako že v prvih dveh mesecih zabeležili preko 400 naročil. Kot majhna ekipa smo si zastavili jasen cilj: ustvariti uporabnikom prijazno spletno trgovino ter hkrati dovolj enostavno, da lahko še tako majhna ekipa brez težav učinkovito upravlja s celotnim procesom.

Podjetniški tim sestavljamo sami navdušenci nad pametnimi elektronskimi napravami (gadgeti). Dnevno spremljamo novosti širom sveta in sledimo zanimivim izdelkom, ki bi jih lahko dodali v našo ponudbo. Stranke nas pohvalijo po izredno hitri odzivnosti in učinkoviti podpori.

Asortiman spletne trgovine predstavlja izbrana ponudba izdelkov priznanih blagovnih znamk s poudarkom na pametnih elektronskih napravah, povezljivih s spletom in pametnimi telefoni/tablicami.

Povezava z Vasco

Za svoje poslovanje uporabljamo Vasco program Fakturiranje (FAW). Naša rešitev spletne trgovine je bila razvita specifično za Vasco stranke in se temeljito integrira z Vasco bazo (šifrant artiklov, zaloga, cene, kupci, naročila, predračuni, ...). S takšno povezavo ima spletna trgovina vedno ažurne podatke, kar bistveno olajša delo, saj le-teh ni potrebno usklajevati s poslovnim programom, prav tako se lahko prodajni del spletne trgovine upravlja kar neposredno iz Vasco programa.

Povezava spletne trgovine z Vasco programom Fakturiranje

Preverite s kakšnimi izzivi smo se srečali pri izdelavi spletnih trgovin, ki smo jih postavili za naše stranke.
Odpri seznam študij primerov

Naj bo vaš projekt naša naslednja obsedenost.

Pogovorimo se

Komaj čakamo, da se pogovorimo o vaših idejah, ciljih, potrebah in sanjah. Se že veselimo pogovora!

Kontaktirajte nas