Predstavitev podjetja

NET-IT je razmeroma mlado podjetje, ustanovljeno leta 2006. Ukvarjamo se z internetnimi tehnologijami in smo ponudnik celovitih spletnih rešitev. Ekipo sestavlja skupina kreativnih sodelavcev s polno energije, optimizma in veselja do dela. Znanje in ogromno preteklih izkušenj na področju razvoja spletnih tehnologij nam omogoča, da so naše rešitve tehnološko dovršene in temeljite.


Smo vsestranski, inovativni in dnevno pripravljeni na sveže ideje. Lotimo se marsičesa. Od izdelave najenostavnejših spletnih vizitk do razvoja kompleksnih rešitev po meri. Spletna trgovina Cekarček.si nas povezuje z nekaterimi največjimi dobavitelji računalniške opreme in tako smo marsikatero stranko opremili tudi z novimi strežniki. Prav nobena želja nas ne preseneti :)


Naše lastne rešitve Cekarček, Terminček in Kartonček so le nekatere izmed realiziranih, mnogo pa je še odprtih idej, ki nam jih enostavno ne zmanjka. Že od vsega začetka pletemo vezi s podjetjem Vasco in posledično se nekatere naše rešitve neposredno integrirajo z Vasco programskimi paketi (npr. Vasco FAW in spletna trgovina Cekarček).


Pri razvoju uporabljamo moderne tehnologije (HTML5, Ajax, jQuery, ...), poskrbimo za uporabnikom prijazne grafične vmesnike v našem prepoznavnem minimalističnem stilu. Sledimo trendu spletnega marketinga, tako da vse rešitve maksimalno optimiziramo za spletne iskalnike (SEO), kar se odraža v boljših pozicijah rezultatov spletnih iskalnikov (Google, Najdi.si, ...) ter posledično več obiskovalcev na vaši strani.


Smo ekološko usmerjeni in poskušamo vse nepotrebne stroške zminimizirati. V današnjih časih je tudi to eden izmed ključev do uspeha, s katerim nam uspe zagotavljati ugodne cene naših storitev.


Stranke nas pohvalijo po izredno hitri odzivnosti in učinkoviti podpori. Zadovoljne stranke nam pomenijo ogromno. Naše dosedanje delo si lahko ogledate na zavihku Reference.

Kontaktirajte nas

Kontaktni podatki

Lokacija

NET-IT, d.o.o.

Torovo 17
1217 Vodice

Oddaljena pomoč

Hitri kontakt

Podrobno povpraševanje

© 2006 Vse pravice pridržane, NET-IT, d.o.o.