Želite stopiti v stik z nami?

Ne glede na to, ali imate vprašanje, pohvalo ali nas želite samo pozdraviti, ste na pravem mestu. Kar pogumno, napišite nam!

Da bi pridobili čimveč informacij o vaših željah, izpolnite obrazec. Resnično se veselimo, da bomo izvedeli več o vas in vašem podjetju.

Nas želite kontaktirati direktno na e-mail? Pošljite nam sporočilo na infonet-it.si

Kako vam lahko pomagamo:Pošlji

FAQ

Najpogostejša vprašanja in odgovori.

 • Kaj potrebujete od mene (kot potencialne stranke) za pripravo ponudbe?

  V izjemno pomoč so nam odgovori na sledeče: ali uporabljate Vasco, ciljno občinstvo (B2C ali B2B) in trg (slo ali tudi tuji jeziki - kateri), obseg izdelkov, želena časovnica izdelave, okviren proračun, pomankljivosti obstoječe strani (če jo že imate). Vendar prosimo, ne zadržujte nobenih misli, ki se morda zdijo nepomembne. Vsaka informacija je koristna.

 • Koliko stane projekt?

  To je res "odvisno". Ampak, zelo na *grobo* oceno; majhni projekti se običajno gibljejo med 1-5 tisoč EUR, srednje veliki projekti med 5-15 tisoč EUR in veliki projekti od 15 tisoč EUR naprej.

 • Kakšna je povprečna dolžina projekta?

  Projekti spletnih trgovin običajno trajajo od 4 do 8 tednov. Veliko je odvisno od stanja vaše baze podatkov - imate izdelke že opremljene s slikami in opisi, je drevesna struktura izdelkov že jasna, ...

 • Imamo internega oblikovalca, ki bi poskrbel za design. Ali in kako sodelujete z njim?

  Seveda. Tudi mi imamo v ekipi izkušenega oblikovalca, vendar v kolikor bi želeli za design poskrbeti sami, je tudi takšen način povsem sprejemljiv. Ves čas sodelujemo z zunanjimi ekipami, tako na področju designa kot marketinga.

 • Kako boste obravnavali zaupne informacije?

  Vsi, ki delajo za in pri Net-it, imajo podpisano pogodbo o zaupnosti vseh informacij, ki jih posredujejo naše stranke. Povsem razumemo, da so vaše ideje in podatki dragoceni in občutljivi. Z drugimi besedami - vaše skrivnosti (podjetja) so varne pri nas!

Naj bo vaš projekt naša naslednja obsedenost.

Pogovorimo se

Komaj čakamo, da se pogovorimo o vaših idejah, ciljih, potrebah in sanjah. Se že veselimo pogovora!

Kontaktirajte nas