Naši projekti

Vse se prične z našim odličnim odnosom do strank. Gradimo ga že več kot 18 let in v tem času smo ustvarili že preko 200 uspešnih projektov. Na našem trgu smo postavili že toliko spletnih trgovin, da nas prav nobena želja stranke več ne preseneti. Občasno pa naletimo na kakšno zgodbo, ki jo je vredno še posebej izpostaviti. Predstavljamo vam nekaj zanimivih izzivov, s katerimi smo se spopadli.

 • Kamm

  Kakšno naključje nas je združilo s podjetjem Kamm, da smo sredi epidemije covid-19 razvili največjo spletno trgovino z vijaki na našem trgu.

  Oglejte si projekt
  Spletna trgovina Kamm
 • Sport Spirit

  Pri izdelavi nove spletne trgovine uvoznika Helly Hansen smo imeli kar dva izziva, ki smo se ju kot poznavalci Vasco baze z navdušenjem lotili.

  Oglejte si projekt
  Spletna trgovina Sport Spirit
 • Euronova

  Avtomatizacije, ki smo jih razvili v spletni trgovini podjetja Euronova, opravijo 90% dela. Preverite, kako si je naročnik poenostavil delo in zmanjšal možnosti človeških napak.

  Oglejte si projekt
  Spletna trgovina Euronova
 • Fammco

  Naročnik nas je kontaktiral z željo po temeljiti prenovi obstoječe spletne trgovine B2B s poudarkom na avtomatizaciji procesov, ki bi jo z delno financirali z nepovratnimi sredsti iz javnega razpisa SPIRIT Slovenija.

  Oglejte si projekt
  Spletna trgovina Fammco
 • Bambini

  Kako nam je uspelo realizirati božično željo naročnika, da spletno trgovino zaženemo do valentinovega? Precej na tesno je šlo, ampak nam je uspelo!

  Oglejte si projekt
  Spletna trgovina Bambini
 • Cekarcek.si

  Naša lastna spletna trgovina je nastala iz ideje, da se razvijalci preizkusimo vlogi trgovca in tako spoznamo plat zgodbe, s katero imajo dnevno opravka naše stranke.

  Oglejte si projekt
  Spletna trgovina Cekarcek.si

Vse naše reference

Med našimi projekti prevladujejo spletne trgovine, oblikovali pa smo tudi desetine spletnih strani in razvili nekaj rešitev po meri.

  projektov

  Sodelujemo s čudovitimi ljudmi iz različnih podjetij

  Naj bo vaš projekt naša naslednja obsedenost.

  Pogovorimo se

  Komaj čakamo, da se pogovorimo o vaših idejah, ciljih, potrebah in sanjah. Se že veselimo pogovora!

  Kontaktirajte nas