Spletna trgovina Cekarček.si

Spletna trgovina Cekarček.si

Spletna trgovina www.cekarcek.si je nastala iz ideje, da se razvijalci rešitve spletne trgovine tudi sami preizkusimo vlogi trgovca in s tem spoznamo še tisto drugo plat zgodbe, s katero imajo dnevno opravka naše stranke. Glavni cilj - seznaniti se s celotnim procesom prodaje, poiskati segmente, ki bi se jih dalo še poenostaviti in tako ustvariti učinkovito ogrodje spletne trgovine.

 

Jeseni 2009 smo razširili seznam naših dejavnosti in se na trgu predstavili z lastno spletno trgovino, ki vsekakor temelji na naši lastni rešitvi Cekarček z Vasco bazo v ozadju.

 

Že v samem štartu smo doživeli zares nepričakovan odziv in tako že v prvih dveh mesecih zabeležili preko 400 naročil. Kot majhna ekipa smo si zastavili jasen cilj: ustvariti uporabnikom prijazno spletno trgovino ter hkrati dovolj enostavno, da lahko še tako majhna ekipa brez težav učinkovito upravlja s celotnim procesom.

 

Mnenje stranke Želim se vam zahvaliti za podporo. Vam in vaši ekipi gredo same pohvale, saj še nikoli nisem imel tako dobre customer podpore. Gregor iz Novega Mesta Podjetniški tim sestavljamo sami navdušenci nad pametnimi elektronskimi napravami (gadgeti). Dnevno spremljamo novosti širom sveta in sledimo zanimivim izdelkom, ki bi jih lahko dodali v našo ponudbo. Stranke nas pohvalijo po izredno hitri odzivnosti in učinkoviti podpori.

 

Asortiman spletne trgovine predstavljajo najrazličnejši izdelki s poudarkom na pametnih elektronskih napravah, povezljivih s spletom in sodobnimi telefoni/tablicami. Večino blagovnih znamk na našem trgu zastopamo ekskluzivno.

Kontaktirajte nas

Kontaktni podatki

Lokacija

NET-IT, d.o.o.

Torovo 17
1217 Vodice

Oddaljena pomoč

Hitri kontakt

Podrobno povpraševanje

© 2006 Vse pravice pridržane, NET-IT, d.o.o.